Panda Boy Story Panda Boy: Doodle Muslimah

12 April 2013

Doodle Muslimah


Aih..mendung jer hari ni kan..?Sejuk pulak  tu.....Tapi Alhamdulillah sebab Allah  dah turunkan hujan untuk kita sebagai  rahmat...Kalau minggu lepas,memang basah habis baju walaupun tak mandi...heheehee...
Untuk  petang yang redup ni aku  nak update sikit jer...Aku nak  post doodles yang aku buat...saje-saje...comel tak?.hehehe...kalau nak sila kan ambil...semuanya dah ditrasparentkan background nya...insya Allah,doodles yang lain akan menyusul....bye..~_^








Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

  1. doodle awok pon cute jugok la.. ^_^

    selamat berdoodle ye kawan.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...