Panda Boy Story Panda Boy: Jenis Percintaan Yang Aku Inginkan

08 July 2012

Jenis Percintaan Yang Aku Inginkan


Tetiba pulak pagi ni aku nak cakap pasal cinta.Agak-agak kepala aku ni dah senget gamaknya..kan..kan..hehe.sebut pasal cinta ,mesti semua orang suka.Aku tak tahu kenapa.Ada orang kata ianya seronok.Ada yang kata ianya membuai perasaan.hurm...Ntahlah....

Aku akui memang seronok dengar citer cinta orang.Macam mana diorang berjumpa pastu kronologi percintaan mereka.Seronok!Macam kawan aku.Kadang-kadang aku tengok dia frust kalau BF dia buat dek jer kat dia...nak bermanja lah konon...hehe...


Tapi kalau asyik dengar jer..tak seronok jugak.Nak juga merasa dengan syarat dah ada sijil SPM kat tangan.Masa belajar ni,korang rangka jer dulu kronologi percintaan korang di alam angan-angan.Nak berangan pun jangan time cikgu dok mengajar.Time tidur lah bez.Betul tak?Tak dek orang ganggu.

aku pun kalau payah nak tidur malam,aku start lah berangan alam percintaan aku.Korang nak tahu jenis yang macam mana aku nak?Aku kalau boleh nak yang adventure tapi lucu dan romantik.Aku nak BF aku tu handsome,poket penuh ,comel dan lucu.Aku tak suka yang sedih.Menyampah!


Selalunya kalau nak suruh aku tidur cepat,aku amik actor korea pastu aku rangka lah percintaan aku,kan diorangkan comel.Mula mula aku berjumpa dengan si dia.Pastu si dia kenan kat aku.aku pu sama.Dia belanja aku makan ais krim.Pastu kitorang jalan-jalan kat taman.Tak pegang tangan okey.Haram.Pastu cinta pun berputik.....kahkah3x.....ya Allah..kuat nyer aku dok perasan.Tak pelah sekadar suka suki jer..bukan real.Kalau real apa salah nyer kan?hahha....doh lah dok berangan mak cik oit...belajar tak habis lagi....



tak hujan....nanti basah...


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

8 AsaRi Chan:

  1. haha. aku pon suka berangan..dah dapat sijil spm pon xde lagi yang nak ngorat aku nih. mengorat orang pon aku da try..HAHA. FAIL jugak. ;p

    ReplyDelete
  2. x tahan la~ bile tengok gamba dyorang..rindu nk tengok balek.. walaupon da byak kali.. hix3 xbusan.. lagi2 my girl n secret garden.. so sweet

    ReplyDelete
  3. suka berangan erkk...hehehe

    ReplyDelete
  4. @Y.A.B umi

    minat jugak secret garden & my girl?sama spesies r kita.....kahkah3x

    ReplyDelete
  5. tpi jgn berangan time exam ye..haha..kang nnti jwb exam sy nk bf ensem,poket tebal.blablanla

    ReplyDelete
  6. nice entry :) btw saya tag awak. http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

    ReplyDelete
  7. @dyabunga

    khusyuk sgt dok berangan sampai x sedar ayat yang ditulis...bila cikgu tengok..silap hari bulan dapat E+ untuk karangan..hehe

    ReplyDelete
  8. @Lea Athira

    thanks u...saya menghargainya...^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...