Panda Boy Story Panda Boy: Sambungan Citer Semalam...

13 June 2012

Sambungan Citer Semalam...


Mendung jer hari ni kan..hehe...tapi bukan pasal tu yang aku nak cakap...aku nak sambung balik citer semalam.Kalau korang belum baca lagi...klik sini cepat.....
berbalik kepada citer semalam...aku mula terfikir site mana yang salah...google translate tu ke atau pun site yang translate lirik MAMA tu.Tadi aku buka Facebook..kawan aku yang semalam hantar mesej.Dia hantar link kat aku.Aku klik lah link tu...Aku pun baca lah komen yang ditaip oleh fans berkenaan dengan lagu nih...(( ada jugak yang x suke ))
Nih lah link nyer

http://www.kpoplyrics.net/exo-k-mama-lyrics-english-romanized.html

ada yang cakap "MAMA" tu maksudnya Tuanku dalam bahasa korean
Ada yang cakap maksud "MAMA" tu Tuhan
Ada jugak yang cakap jangan percaya sangat dengan Google Translate
Korang baca sendiri ah komen -komen tu...pastu bagilah pendapat korang.....


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

  1. kadang2 memg uncle google pun translate xbetul...hihi...

    better tnya pada yang pakar...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...