Panda Boy Story Panda Boy: Letak MintShare

13 June 2012

Letak MintShare



MintShare Compact=

Yo....Korang...petang ni ku nak buat Express tuto...
koprang tahu MintShare tu apa?Cer korang tengok kat bawah entry ..adakan benda tu..
MintShare ni lebih kurang cara nak share entry lah....kalau korang nak buat ikut step ni.

Dashboard--->Design--->Edit HTML--->Tick Expand Widget

cari kod ni.Tekan F3 

</b:skin>


dah jumpa?sekarang Copy kod kat bawah ni dan pastekan di atas kod  </b:skin>


pastu cari kod ni pulak

<data:post.body/>


  then copy pulak kod kat bawah ni dan pastekan selepas kod <data:post.body/>



preview dulu.Kalau tak dek Error barulah korang save.


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...