Panda Boy Story Panda Boy: Cute Red Love Falling

13 June 2012

Cute Red Love Falling


Malam ni aku nak ajar korang buat Red Love yang comel jatuh berguguran di blog korang.Aku tak sure Love tu hidup ke mati...haha....gurau je...Jom Buat!

Dashboard--->Design--->Page Element--->Add Gadget--->HTML Java Script

copy kod kat bawah ni dan pastekan ia.

<script type="text/javascript" src="http://www.bloggermint.com/files/heart1.js"></script>

ia akan jadi macam ni





Cer  tengok ada tak red love...kalau ada maknanya menjadi lah tu...
kalau dah jadi inform aku k...bye~


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...