Panda Boy Story Panda Boy: Hilangkan Jerawat Batu

29 June 2012

Hilangkan Jerawat Batu


Ah..!!!! jerawat batu dah naik..!!!Apa nak buat ni?
korang pernah naik jerawat batu?sakit kan?sekali naik..oo mememang menyeksakan.Tak leh sentuh sikit pun...

Aku try search dalam buku macam mana nak hilangkan jerawat batu nih.Cari punya cari...akhirnya jumpa lah...nak tahu caranya macam mana?Jerawat batu boleh dihilangkan dengan bawang putih.
aku try memang manjadi...caranya,korang hiris bawang putih dan ambil jus nya.Pastu sapukan kat sekitar area jerawat tu.Korang akan rasa pedih sikit r..tapi tak lama.Sekejapa je.Kaedah ni lagi berkesan pada masa awal jerawat tu tumbuh.Lepas 2-3 hari,jerawat batu  korang akan hilang.



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

  1. guna ubat gigi ponn bole jgk :)

    ReplyDelete
  2. @Aina Majid

    boleh jugak..tapi kalau guna banyak sangat,maybe boelh terbakar kulit...
    sesetengah orang cakap macam tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...