Panda Boy Story Panda Boy: Citer Si Kembar...

15 June 2012

Citer Si Kembar...


Aku lupa yang adik kembar aku ada masuk pertandingan mewarna kat tadika diorang.Lepas aku  tengok gambar yang kak aku tag,baru aku tahu.Nampak bersungguh-sungguh diorang berdua mewarna.




meh aku perkenalkan adik kembar aku yang keras kepala tapi comel dan boyish sikit.Budak bi namanya Nurlina.


kat bawah ni pulak Nurlini.Yanng manja sikit tapi nakal.Ada sekali aku ingat,budak Lini ni pergi usik Lina.Aiih...berani nampak.Nasib tak kena terajang jer....


Wah...bergaya sakan nampak.Gambar ni diambil masa Hari raya tahun lepas ker kalau tak silap aku.Kening tu dah hitam legam.koranng boleh cam yang mana satu Lina yang mana satu Lini ??Cer teka....hehe..


Dok bergaya dengan spongebob...


comel la sangat.Aku rasa yang ni Lini kot sebab gigi ! Lina rongak! hehe....jahat betul aku panggil adik aku rongak.Takpe lah.Rongak pun...comel...
Gambar masa kecil ni....tak leh jalan lagi masa ni...



 semua gambar ni aku ambil daripada blog kakak aku.Aku pakai istilah "Pinjam Gambar"..hehe...





Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...