Panda Boy Story Panda Boy: Cute Mp3 Player

31 May 2012

Cute Mp3 Player






comel tak???huhu...biasa je kan...aku saja jer...korang nak buat tak macam yang aku punya??
kalau nak ...ikut step ni.. 
klik MP3 Player
klik Generator


Klik Category.Pilih colour.




Korang buatlah apa yang patut.Pastu klik semula category.Pilih general.Jangan close lagi tau
pastu korang klik sini pulak
Korang search lah lagu apa yang korang nak
Bila dah keluar,korang klik lah lagu korang tu
 Scroll ke bawah sikit,korang akan nampak kod.Tekan F3 dan cari kod "FlashVars" ((aku juz nak mudahkan korang cari url lagu tu))
Korang copy URL yang aku highlight biru tu.Balik semula ke MP3 korang tu.
Pastekan kod yang korang copy tadi tu kat kotak mp3.Autoplay pulak korang pilih "1"


Copy kod HTML kat bawah tu.Back semula kat blog korang



Design--->Page Element---->Add Gadget--->HTML Java/Script
Pastekan Kod HTML yang korang copy tadi.Pastu save.Dah siap..hehe...TRY LAH...


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...