Panda Boy Story Panda Boy: Villisca Axe Murder House

01 June 2012

Villisca Axe Murder House



Hey korang nak dengar citer hantu tak??real ni...
hehe.....kalau nak dengar ...bukak mata luas-luas...baca ni dengan penuh perasaan tau...

Sapa tengok Ghost Adventures kalau tak silap episod minggu ni??Put your hands up...
Terlepas???Alah...rugi..rugi.Nak tau kenapa rugi sebab episod tu memaparkan citer pasal 8 orang kena bunuh dengan kejam...kalau korang nak tahu citer ni belaku dalam bulan jun pada tahun 1912.Citer ni memang top giler sebab crew Ghost Adventure tu cakap citer Villisca Axe Murder House ni mengatasi citer Titanic yang tenggelam pada 15 April 1912.

Citer Villisca Axe Murder House ni cam ni.Meh aku citer sikit.Yer pasal 8 orang kena bunuh dengan kapak.Memang kejam ar...* orang tu keluarga Moore ngan 2 orang guest dia.Keluarga Moore ni terdiri daripada 
Josiah-43
Sarah-39
Herman-11
Katherine-10
Boyd-7
Paul-5
Ina-8
Lena-12

Pada petang sebelum kejadian.diaorang semua pergi ke gereja Presbyterian untuk menghadiri Program hari kanak-kanak.Diorang semua balik pada pukul 9:45 hingga 10:00.Lebih kurang cam tulah timing diorang sampai.Jiran Moore,Mary Peckham rasa pelik sebab keluarga Moore Tak keluar rumah untu buat kerja diorang macam biasa.

Dia ketuk pintu rumah tak berjawab.Dia buka pintu dan pintu tu tak berkunci.Pastu dia panggil adik Josiah,Ross Moore.Ross jerit tapi tak ad yang jawab.Dia pun buka pintu rumah Moore dengan kunci pendua.Dia menuju ke ruang tamu dan membuka pintu bilik tetamu dan mendapati mayat Ina dan Lena atas katil.Peckham panggil pegawai keamanan,Hank Horton.Horton kata semua orang dalam rumah tu dah dibunuh dengan kapak milik Josiah.

Doktor mengesahkan yang Josiah mangsa yang paling teruk kena bunuh.Muka dia kena potong sampai mata pun hilang.Anak-anak mereka pun kena dengan cara yang sama.Lena dikatakan tak tidur pada masa tu dan sewaktu pembunuh tu cuba nak bunuh dia,dia melawan balik.Dia juga dikatakan cuba dicabul oleh si pembunuh.

 
 
Crew Ghost Adventure Buat aktivit paranormal kat sini.Ada satu scene tu aku tengok pintu tertutup dengan sendiri sejurua bunyi tapak kaki.Semua crew terkejut. 


Zak kata kat sini elemen jahat banyak....huhu....

 ada tu aku tengok Zak try lah tanya hantu tu siapa pembunuh tapi hantu tu tak nak cakap.Bijak betul diorang nak berahsia.
Selain itu,aku tengok salah seorang anak Moore ,Paul yang berusia 5 tahun cakap "wanna play with me?".Memang suara mcam budak.
Scene lain ialah memaparkan Lena cuba untuk berkomunikasi dengan crew ghost adventure...
memang terbaik lah episod ghost adventure minggu ni...
aku tak dapat nak tunjuk video sebab loading lama sangat...
tapi korang kena tengok r...rugi tak tengok...
korang taip je "ghost adventure at Villisca Axe Murder House" kat youtube.Make sure korang tengok tau..

wanita tu kata dia berasa lemah sangat 
kat tangan tu lah senjata pembunuhan yang sebenar

 hantu tu gelak kat Zak...kurang asam betul...

Ni time Zak nak cabar hantu jahat tu supaya bunuh dia...memang giler...asal kapak tu tak jatuh jer...kalau tak..hurm...


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

1 AsaRi Chan:

  1. sy da follow...jum baca http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/nuest-new-south-korean-boy-group.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...