Panda Boy Story Panda Boy: Cute Muslimah Doodles 2

29 December 2013

Cute Muslimah Doodles 2

Siapa nak doodles? Angkat tangan...1..2...2...3................uh...ramai nyer..hehe
Oleh sebab aku tiada apa-apa yang hendak dibuat,so korang boleh amik free lah doodles ni...Lepasa ambil,sila bagi tau okey?Ni dia doodles nyer...








Ada siapa-siapa nak warna lain tak selain warna doodles di atas?Kalau nak ,sila bagi tahu warna tudung,baju dan kain.Kalau nak letak arnab ke ,burubg,atau apa-apa sahaja pun boleh.Warna kasut pun boleh tukar.Kalau nak sila bagi tahu sebelum 30 Disember 2013.Sebabnya kakak aku dah nak pergi maktab.So,aku tak boleh online.Kena tunggu dia balik,barulah aku boleh online..hehe..




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...