Panda Boy Story Panda Boy: New Double Underline

21 June 2012

New Double Underline



Bosan eh...petang ni aku tak de mende nak buat...hurm....
meh ajar korang something yang aku baru jer try buat....
tahu tak amende New Double Underline?
ye macam nih..


hah..macam ni lah....

amacam..ada cool tak?...korang nak buat?kalau nak buat ...follow step ni...k

Dashboard--->New Post

Korang tulis lah nak tulis amende...
bla...bla..bla....bla......bla.....
dah siap tulis?Now ,tekan ----->>> Edit HTML

Copy Kod kat bawah ni.

<textarea=" style="border-bottom: 2px solid #555555; border-left: 2px dashed #89FC63; border-right: 2px dashed #89FC63; border-top: 2px dashed #89FC63; color: #ff0080; padding: 0px; text-decoration: underline;">ayat korang</textarea=">

Paste kan kat Edit HTML
kalau nak tukar warna ,klik sini

Warna merah--->Ketebalan border
Warna Biru--->jenis border
Warna pink--->Warna border bawah
Warna Oren--->Warna untuk semua border kecuali border bawah
warna hijau--->warna tulisan

kalau korang tak nak ada border kat bahagian tepi, korang copy kod kat bawah ni.Yang lain tu...pandai-pandailah korang tukar sendiri yer...

<textarea=" style="border-bottom: 2px solid #555555; border-left: none; border-right: none; border-top: 2px dashed #89FC63; color: #ff0080; padding: 0px; text-decoration: underline;">ayat korang</textarea=">

hasil nyer macam kat bawah ni..

ayat korang


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...