Panda Boy Story Panda Boy: Header Free

12 June 2012

Header Free


Eh..wah....heehe...Aku happy hari ni....((Biar pun tadi kena jemur tengah panas pun))
korang nak tahu kenapa ....hurmmmm....tak yah citer lah....haha....

Alah...aku gurau je.....meh sini aku kongsi kegembiraan aku ngan korang semua....
hari ni aku gembira sebab......aku dapat makan ikan masak merah...kahkah 3x....lucu kan...
alah...aku saje jer.....so....hari ni aku dengan murah hati nak bagi korang header yang aku buat sendiri....
dipersilakan ambil kalau berkenan....aku tak marah sebab aku nak buat sedekah.....

Amik lah header yang tak seberapa ni...

http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/cute-1.png



http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/funkky.png

http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/white.png



http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/a.png


http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/aku.png
yang last ni maybe suit untuk boy kot....((Sorry terletak pic aku kat situ....hehe..)) 



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...