Panda Boy Story Panda Boy: Pop Up Window

13 May 2012

Pop Up Window


Ada orang tak???...hehe guraua jer...
korang tau tak apa itu pop up window???...hurmm..


pop up window ni macam nie..
kalau korang nak komen...korang tekan butangnya and...
POP!!!adalah satu kotak akan muncul secara ajaib nyer...hehe
korang boleh taruk komen korang kat situ...

Okeylah...jom kite mula buat POP UP TINGKAP....
eh..eh..salah sebut pulak..
pop up window la...adoiii...

1. Log in > Dashboard > Setting 

2. Then , Clik pada tab comment .

3. Cari Title yang ini . (Comment Form Placement )


4. Tick kan pada Pop-up window


5. Save Settings .


6.Preview dulu tau..manalah tahu kot kot tak jadi...

...>>> selamat mencuba<<<...

**kalau korang still lagi x boleh nak imagine pop up window tu macam mana..
korang pergi kat >>>SINI



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...