Panda Boy Story Panda Boy: Kawaiii !!! Cursor

13 May 2012

Kawaiii !!! Cursor



Hi...^_^...korang semuadok buat apa tu...???
hah...dok tekan switch lampu ehh...
sebut pasal switch...ari nie aku nak ajar korang buat cursor yang ada switch....x paham???

adoiii....cuba korang tekan butang warna oren kat bawah bercahaya x???
then cuba korang gerakkan mouse korang kat sekeliling blog title dan sidebar....
hah...ada x bintang biru ikut teddy bear aku....Ada???wah...magic tu!!!
korang nak buat macam tu???hah....ikut step nie...
Pergi kat >>Cursor Switch<< dulu 
korang pilih lah nak yang mana...

lepas siap pilih.....
akan keluar pulak paparan macam nie kan??



hah...copy kod tu...
pastu...


Log in Design Page Element Add Gadget HTM/Java Script


then...korang paste lah kod tadi....
pastu tekan save....
cer tengok ada tak butang oren kat
sidebar korang...
kalau ada tu...makna nyer dah jadi lah tu....
orait...


>> SELAMAT MENCUBA <<

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...