Panda Boy Story Panda Boy: Buat LinkWithin

27 May 2012

Buat LinkWithin



korang...jom buat linkwithin...
HAH!!!kau x tahu apa mende linkwithin tu???
ooo...dashyat...dashyat...hehe
linkwithin tu macam ni...


nak buat???
jom ikut step di bawah...
mula-mula pergi kat LinkWithin



masukkan email korang,link blog korang dan platform korang... 
(kalau blogspot...platform nyer Blogger)
then tekan get widget

tekan install widget

 
akan keluar paparan macam ni...
tekan add widget

ikut suka korang ler nak letak linkwithin tu kat mana
tapi better kat bawah post la... 

pastu tekan save

yang ni aku nak credit to Kak Lyssa

kalau yang aku punyer....
aku tulis "kasi terjah yang ni pulak"
kalau korang nak tukar ayat kat atas tu...
buat macam ni..
copy kod kat  bawah ni dan paste kat atas kod  LinkWithin  tadi

<script>linkwithin_text='kasi terjah yang ni pulak...'</script>
 macam ni hah

tulisan warna biru korang tukar dengan ayat korang sendiri
pastu save...
dah siap...

....selamat mencuba....

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

1 AsaRi Chan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...