Panda Boy Story Panda Boy: Letak Live Traffic Feed

26 June 2012

Letak Live Traffic Feed





Dah baca tajuk tuto kita hari ini???
nak buat x???(bagi yang x buat lagi)
okey....jom tuto!!!

Sign In dulu blog korang.k....relax ulu...
Drive Sini dulu

dah sampai??orait...let's go on...
kalau korang scroll ke bawah...korang akan jumpa link



jumpa cam ni pulak 


 then,jumpa cam ni pulak (scroll ke bawah)


jumpa cam ni pulak (scroll ke bawah)
 isi apa yang dia suruh isi


korang pilih lah nak theme cam mana
kalau x suka ngan theme yang diberi
korang pilih lah warna sendiri untuk traffic korang
lepas siap klik 'GO'


keluar pulak cam ni kan....


last skali cam ni


dah siap
korang boleh lah nak seret traffic korang tu ke bawah ke...atas k...
pandai pandai korang lah cam mana k...
selamat memandu di live traffic feed...hehe






Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...