Panda Boy Story Panda Boy: Cara Landscape Architect

18 December 2014

Cara Landscape Architect

Ni aku nak kongsikan sikit video pasal landscape architect.Macam mana diorang buat kerja.Hopefully,korang boleh faham dan imagine macam mana seorang landscape architect berkerja.Selamat menonton...~






p/s: dengar citer....kalau amik kos arkitek ni memang kena pakai banya duit.Betul ke?

j/s: Memang pun.Ingat barang diorang tu murah ke?Barang kos ni boleh dikatakan barang rare tauu....so memang costly la sikit.


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...