Panda Boy Story Panda Boy: December 2014

25 December 2014

Pray For Pantai Timur

Ya Allah....takut rasanya tengok bencana banjir yang berlaku kat pantai timur.Memang banjir kali ni luar biasa.Dengan arus yang deras lagi.Air naik dengan cepat giler.Semalam mak aku call.Sambil borak-borak manja,aku tanyalah mak aku pasal ayah aku sebab ayah selalu jalan-jalan tengok air banjir.Rumah aku kat Besut.So,mak aku cakap ayah kelua pergi tengok air.Nampak macam nak banjir pulak.Ya Allah....sebelum ni,kakak aku ada post gambar banjir kat rumah nenek aku.

Air paras dada tapi yang lucunya,sepupu ak selambak rock je berenang kuak rentang.....hahaha.Memang biasalah bagi budak-budak.Tengok banjir je terus ingat pesta air....Oiiii dik !! Tahun ni bukan PESTA AIR.So,kat mana-mana kawasan yang terjejas dengan banjir tuh,be careful okay.Awasi jugak budak-budak kecik yang tak dengar kata.Gambar kat bawah ni area kat Kelantan rasanya.Sama-samalah kita berdoa agar bencana ini reda dan Allah gantikan dengan yang lebih baik.



#Pray_For_Pantai_Timur



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

18 December 2014

Cara Landscape Architect

Ni aku nak kongsikan sikit video pasal landscape architect.Macam mana diorang buat kerja.Hopefully,korang boleh faham dan imagine macam mana seorang landscape architect berkerja.Selamat menonton...~






p/s: dengar citer....kalau amik kos arkitek ni memang kena pakai banya duit.Betul ke?

j/s: Memang pun.Ingat barang diorang tu murah ke?Barang kos ni boleh dikatakan barang rare tauu....so memang costly la sikit.


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...