Panda Boy Story Panda Boy: August 2014

29 August 2014

Trivia High School Love On

YO Yoo !!! cikuuu...cak...!!Korang semua........hehe...lama aku tak update blog aku.Bukan aku tak nak update tapi..er....sibuk sikit leni ngan assigment.Assigment??
Yup...now aku dah jadi budak u @ mahasiswi.So...sibuk ar sikit...insya-Allah,nanti kalau ada masa aku update.Nak tahu aku ambil kos apa? I'll tell you later...haha
Sekarang aku nak citer pasal drama korea yang tengah  sekarang ni.Sapa minat tengok drama korea angkat kepala...acah je.Okeylah...anak-anak semua.Meh ibu citer sikit.Bedtime story.
Alkisahnya,ada seorang 'angel' perempuan,Seul Bi yang terpaksa menjadi manusia disebabkan suatu accident yang tak diduga.Time tu dia nak selamatkan hero,Woohyun.Nak tak nak dia terpaksa terima hakikat menjadi manusia.Maka bermulalah kisah hidupnya sebagai manusia.So,dia tinggal dengan Woo Hyun dan neneknya.Lepas tu diorang bersekolah di sekolah yang sama.Woo Hyun famous kat sekolah sebab handsome,baik dan suka tolong orang.
Di sekolah tu ada seorang budak namanya Sung Yeol.Seorang yang cool-hearted,pendiam dan suka makan ramyun.Mak ayah dia bercerai and bapak dia kahwin dengan seorang perempuan merangkap cikgu dia kat sekolah.Dia tak suka perempuan tu sebab dia anggap perempuan tu punca mak ayah dia bercerai.So,WooHyun,Seul Bi dan Sung Yeol bersekolah di sekolah yang sama dan kisah mereka pun bermula.So,dipendekkan cerita,Sung Yeol suka Seul Bi tapi Seul Bi suka Woo Hyun.Jadilah cinta bersegi-segi..hahaha....Kalau nak tahu macam mana kisah cinta diorang,jangan lupa tengok kat KBS World setiap hari jumaat pukul 10 malam kalau tak silap.Tak pun tengok online.

Kim Sae Ron
            
Lee Sung Yeol
Nam Woo Hyun
                       Jae-sun Jeong.jpg
                     Jeong Jae-Sun
Jo Yeon-Woo

Choi Soo-Rin-p2.jpg
Choi Soo-Rin










                       



     Watch Online !! Eng Subs.....

Episode 7
Episode 8
Episode 9
Episode 10
Episode 11
Episode 12
Episode 13
Episode 14
Episode 15





Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...