Panda Boy Story Panda Boy: My First Big Gift to You !!! (END)

18 June 2014

My First Big Gift to You !!! (END)

yoo..~~Peace...hehe...dah lama aku tinggal blog.Ni aku nak update senarai nama peserta yang join aku punya giveway....hehe...
Tapi aku ada berita buruk ...huhuhu.......disebabkan hanya 18 orang je yang join....so aku terpaksa cut giveway ni....waaa~~~~....itu sudah termaktub dalam perjanjian....tapi disebabkan korang semua sudi join giveway buruk aku ni...so,aku akan masukkan kesemua 18 orang tu dalam bloglist aku selama 3 bulan....
DENGAN RASMINYA,AKU MENAMATKAN 

My First Big Gift to You !!!....

Senarai peserta yang men'join' kan diri mereka...:


  1. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/05/my-first-gift-to-you.html
  2. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/05/my-first-big-gift-to-you.html
  3. http://pinkiesmemo.blogspot.com/2014/05/my-first-gift-to-you.html
  4. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/httppandaboystoryblogspotcom201405my.html
  5. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/05/my-first-gift-to-you-17-jun.html
  6. http://belongtomee.blogspot.com/2014/05/my-first-big-gift-to-you.html
  7. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html
  8. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/contest-my-first-gift-to-you.html
  9. http://adna2029.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html
  10. http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html
  11. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html
  12. http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html
  13. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html
  14. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html
  15. http://satujanjikita.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html
  16. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html
  17. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html
  18. http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html
Kalau link blog korang tak ada,sila inform okey...


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

  1. tak ada link
    http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...