Panda Boy Story Panda Boy: My First Big Gift to You !!!

17 May 2014

My First Big Gift to You !!!

Bismillahhirahmanirrahim.......dengan ini aku melancarkan contest aku iaitu 'My First Gift to You !!!'
Aku harap ramai yang akan join.Huuuup....haha.......tarik nafas dulu..hehehe....Jom kita tengok syarat-syaratnya.
Follow blog aku yang tak berapa glam ni.Wajib
Buat entry ringkas pasal contest ni
Letak banner yang x berapa cute ni
Buka facebook page aku yang kat bawah ni dan klik mana-mana 5 iklan yang aku post.Wajib!Kalau nak like terserah.Aku tak nak wajibkan.haha...
Panda Boy
Tag at least 3 orang kawan yang lain
Akhir sekali,link kan entry yang korang buat tu di kotak komen aku.
Contest ini akan tamat pada 17 Jun 2014
Nak tahu senarai hadiah?Ni dia.....hahaha ...///^_^///
Berminat?Jom join.Contest ni akan berlangsung selama sebulan disebabkan kesibukan aku yang nak pergi merantau...waa....sedih ooo kena dok jauh ngan rumah....merantaunya tak jauh cuma kat KL jer...hahaha...
Doakan aku ye....okeylah....siapa berminat nak join silakan dan siapa berminat nak sposor hadiah,aku alu-alukan.....So,akhir kata,selamat menyertai...!!!
p/s :Jika pernyertaan kurang daripada 20 orang maka secara automatik contest ini akan terbatal





Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

19 AsaRi Chan:

  1. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/05/my-first-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  2. As salam/Hi...
    Join...

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/05/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum encik panda ..sy join ..
    http://pinkiesmemo.blogspot.com/2014/05/my-first-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  4. Assallammualaikum..salam ukhuwah dari INDONESIA.

    ReplyDelete
  5. saya join http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/httppandaboystoryblogspotcom201405my.html

    ReplyDelete
  6. join! hope menang cardigan hee http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/05/my-first-gift-to-you-17-jun.html

    ReplyDelete
  7. http://belongtomee.blogspot.com/2014/05/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  8. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  9. joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/contest-my-first-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  10. http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  11. join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  12. bismillah saya join :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  13. hai saya join :)
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  14. Joinn. :))

    http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  15. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  16. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  17. i join...
    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  18. done

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  19. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/06/my-first-gift-to-you.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...