Panda Boy Story Panda Boy: The Return of Superman

09 January 2014

The Return of Superman

Ahh..!!!Aku suka sangat citer ni.Sebenarnya bukan citer pun.Ia macam variety show tapi memang best la..Show ni menampilkan :
Choo Sung Hoon dengan anaknya,Sarang
Luaran nampak gagah dan gangster habis,tapi dalam hati ada taman..der...
Pengacara Lee Hwi Jae dan anak kembarnya,Seo Joon & Seo Un
Geram aku tengok kembar dalam show ni...
Pelakon Jang Hyun Sung dan 2 anak lelakinya & Lee Hyun Woo(DJ RADIO KBS) Bagaimanapun,
Lee Hyun Woo tidak dapat menyertai show ni dan digantikan dengan 
Tablo dan anak perempuannya,Haru
Aku paling suka Tablo dengan Haru sebab Haru nampak cute sangat dan cerdik.
Show ni mengisahkan tentang ayah dan anak.Si ayah akan meluangkan masanya yang berharga untuk bersama dengan anak-anaknya.Kira macam show ni menunjukkan bagaimana cara ayah melayan anaknya.Kalau anak menangis,apa nak buat.Ibu takkan masuk campur langsung.Overall,show ni tentang Ayah Dan Anak.
Show ini ditayangkan pada

Setiap Hari : Ahad
Genre : Variety
Jam : 4 petang
 Gambar ni aku paling suka.Time ni diorang pergi tangkap ikan.Tablo tanya Haru nak goreng ikan yang mana satu sebab diorang tangkap 2ekor ikan.Mula-mula Haru tak bagi sebab kesian.Sampai menjerit tak nak bagi ayah dia goreng ikan.Tapi tiba-tiba dia jadi cold-hearted.Lastly,Sanago(nama ikan) kena goreng.ekspresi muka Haru memang cute sangat....ahh....Aku suka lah ~
Ni trailer dia..
Kalau nak tengok episod satu....sila scroll ke bawah ni
Episod 1

Episod 2



Episod 3



Episod 4



Episod 5



Episod 6



Episod 7


 Selamat menonton....

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

1 AsaRi Chan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...