Panda Boy Story Panda Boy: January 2014

11 January 2014

Segmen Nakahime Bloglist Until 2015

                      





                      
                 You can call me Yuya   
                    Siapa nak Join..
                sila klik gambar comel                                                   kat atas...~










Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

10 January 2014

Profile Steve Barakatt

Siapa Steve Barakattt ??

Dilahirkan pada 17 May 1973 di Bandar Quebec,Kanada
Merupakan seorang pemain piano,penyanyi,komposer dan pengarah muzik.Pada umur 10 tahun,dia mula belajar bermain piano.Aku masa ni dok tengah main tembak-tembak lagi.Kemudian pada umur 13 tahun,dia menyertai  l'Orchestre symphonique de QuĂ©bec.Selama 10 tahun dia mendalami ilmu muzik dengan menguasai muzik jazz dan klasik.
Steve telah merekodkan album solon ya iaitu Double Joie semasa berusia 14 tahun.Album ini dilancarkan di Kanada pada 11 November 1987.Seminggu kemudian,albumnya tersenarai dalam Top 20 Best Selling Album.
Pada umur 16 tahun,dia mula menghasilkan lagu dan muzik.Kira macam jadi komposer la pada umur 16 tahun.Kalau tak silap aku,pada umur 16 tahun jugaklah dia menubuhkan produksinya sendiri.Giler.Aku masa 16 tahun,still lagi dok perah otak buat add math.Korang ingat senang ke nak buat muzik?
Steve berkahwin dengan seorang ahli gimnastik sebab mak dia kata seorang pemain piano memerlukan fleksibiliti.Atas sebab tulah dia berkahwin dengan ahli gimnastik.Dia berkahwin pada 9 Mac 2007 dengan  Elena Grosheva,ahli gimnastik Olimpik dan merupakan orang Russia
Ini adalah homepage dia:
Steve Barakatt

Boleh dengar la sikit lagu dia.Antaranya :

All About Us  
 No Regrets 
 Jardin Secret  
 I'm Sorry  
 Soul Attraction 
 Hoping She Would Be There 
 Angel Over Me 
 Temptation 
 Sunrise 
 Tendres Souvenirs 
 You Were So Close
Yang ni best jugak dengar Rainbow Bridge




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

09 January 2014

The Return of Superman

Ahh..!!!Aku suka sangat citer ni.Sebenarnya bukan citer pun.Ia macam variety show tapi memang best la..Show ni menampilkan :
Choo Sung Hoon dengan anaknya,Sarang
Luaran nampak gagah dan gangster habis,tapi dalam hati ada taman..der...
Pengacara Lee Hwi Jae dan anak kembarnya,Seo Joon & Seo Un
Geram aku tengok kembar dalam show ni...
Pelakon Jang Hyun Sung dan 2 anak lelakinya & Lee Hyun Woo(DJ RADIO KBS) Bagaimanapun,
Lee Hyun Woo tidak dapat menyertai show ni dan digantikan dengan 
Tablo dan anak perempuannya,Haru
Aku paling suka Tablo dengan Haru sebab Haru nampak cute sangat dan cerdik.
Show ni mengisahkan tentang ayah dan anak.Si ayah akan meluangkan masanya yang berharga untuk bersama dengan anak-anaknya.Kira macam show ni menunjukkan bagaimana cara ayah melayan anaknya.Kalau anak menangis,apa nak buat.Ibu takkan masuk campur langsung.Overall,show ni tentang Ayah Dan Anak.
Show ini ditayangkan pada

Setiap Hari : Ahad
Genre : Variety
Jam : 4 petang
 Gambar ni aku paling suka.Time ni diorang pergi tangkap ikan.Tablo tanya Haru nak goreng ikan yang mana satu sebab diorang tangkap 2ekor ikan.Mula-mula Haru tak bagi sebab kesian.Sampai menjerit tak nak bagi ayah dia goreng ikan.Tapi tiba-tiba dia jadi cold-hearted.Lastly,Sanago(nama ikan) kena goreng.ekspresi muka Haru memang cute sangat....ahh....Aku suka lah ~
Ni trailer dia..
Kalau nak tengok episod satu....sila scroll ke bawah ni
Episod 1

Episod 2



Episod 3



Episod 4



Episod 5



Episod 6



Episod 7


 Selamat menonton....

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

03 January 2014

Egg Boy and Girl Doodle
















Kalau suka,sila ambil..Free of charge.Bye ~




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...