Panda Boy Story Panda Boy: Pasangan Che Ta dan Zain

25 December 2013

Pasangan Che Ta dan Zain

Doodle Che Ta Dan Zain

Selamat pengatin baru kepada pasangan Che Ta dan Zain.Semoga berbahagia sehingga ke anak cucu cicit ciut...Tuah badan ler Che Ta dan Zain.Romantik betul la diorang ni.Siap berpeluk lagi tapi tak pe lah sebab dah halal...aih...nampak sejuk betul kat Itali tu.Muka Che Ta dah macam teddy bear dah aku tengok


Cantik betul Che Ta posing.Macam anak dara...


Lebar betul Zain senyum.Isteri tu jaga elok-elok.Takut nanti kena kebas kat orang lain


Aku harap lepas ni tak ada lagi ler skandal ke,gosip ke pasal Che Ta dengan Zain.Just live happily.
Kalau boleh anak lelaki mesti hensem macam Zain and kalau anak perempuan mesti anggun macam Che Ta kan?Tak gitu?..~

















Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...