Panda Boy Story Panda Boy: Cucu kedua Ustazah Siti Nor Bahyah

30 August 2013

Cucu kedua Ustazah Siti Nor Bahyah

Photo: Doktor & 3 jururawat bersama anak & menantu ustazah yg berada dlm bilik bersalin merasa syukur pd Allah & tersenyum gembira kerana sebaik sahaja ustzh sebut dlm Semanis Kurma agar tlg doakan menantu ustzh selamat melahirkan & Allah mudahkan semuanya..habis je sebut,dgn izin Allah tepat jam 10.28mlm,alhamdulillah baby perempuan pun lahir (cucu kedua ustzh & ustaz).Dr senyum je sbb mrk sempat tonton SKurma & sdg tunggu ustzh sebut sesuatu.Ustzh pun tak tahu Dr & jururawat2 sdg tonton Skurma sambil tunggu baby lahir.Hebat kuasa Allah.TKasih semua yg mendoakan.Tksh Dr Rasliza KPJ Kajang yg   menyambut baby & terima kasih jururawat2 semuanya.Moga diberkati Allah..amin.
WAh !!! Ustazah dah dapat cucu baru.HAih..makin bertambah orang baru dalam keluarga ustazah.Tahniah dan semoga Allah menambah rezeki keluarga ustazah.Mesti cucu ustazah comel macam neneknya juga.Nama cucu Ustazah ialah Wan Nur Syarifah.......
Selamat dilahirkan pada pukul 10:28 malam.Memang kebesaran Allah.Allah itu Maha Kuasa.Sebaik sahaja Ustazah Siti Nor Bahyah selesai semanis kurma terus dapat cucu kedua.Ustazah,saya cadangkan nama Wan Nur Sharifah Nadhirah sebab maksud Nadhirah itu yang berseri dan yang segar.Nanti dia boleh lah jadi penyeri hidup ustazah.Betul tak?hehe...Apap pu tahniah untuk Ustazah sekeluarga.Semoga hidup sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah.Amin~~
Photo: Assalamualaikum dan selamat pagi.Alhamdulillah
cucu ustazah yang kedua baru dilahirkan semalam jam 10.28 mlm,sebaik sahaja rancangan SEMANIS KURMA ,selesai.Cadangan nama ialah Wan Nur Sharifah.........tolong, beri nama tambahan satu lagi sebab cucu pertama ustazah namanya Wan Nur Sharifah Balqis,terima kasih kpd sahabat FB yg telah mendoakan.cadangan nama yg terpilih in sha Allah,HADIAH ISTIMEWA akan diberikan kpd sahabat FB yg telah memberikan cadangan tersebut.
Walaupun ustazah dah ada dua cucu,tetap cantikdan manis macam buah kurma....hehe
Bertuahnya dapat mentua yang baik macam ustazah.Sentiasa mendoakan yang terbaik untuk menantunya.

NAk maMPus !!!
Aku NAk SkyLIne der...
JAngan amBil mudah benda ni..
Semangat Merdeka


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

1 AsaRi Chan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...