Panda Boy Story Panda Boy: Nail Shop Paris

10 May 2013

Nail Shop Paris

Wah....ada citer korea baru.Nampak best jer...hehe tapi buat masa sekarang tak leh tengok lagi sebab sekarang aku tengah exam.Korang boleh la tengok...eeiiii jealous nyer...tapi tak pe.Sabar itu separuh daripada iman.nanti cuti 2 minggu,hah ..lantak kau lah nak tengok sampai terkeluar biji mata pun..hehe
Jom terjah Nail Shop Paris !!!---bagi yang berminat jer..:yay:
Ceritanya bermula apabila Yeo Joo menulis cerita cinta internet berdasarkan cerita musang berekor sembilan.Cerita tersebut menjadi popular dan Yeo Joo menjadi selebriti internet.Kemudian,Yeo Joo disabitkan dengan skandal plagiat atau mencuri hasil kerja orang lain.Kerana tidak mahu dituduh sebagai pencuri hasil kerja orang alin,dia membuat keputusan untuk membuat cerita cinta yang lain.Untuk cerita cintanya,dia mahukan sesuatu yang baru dalam cerita tersebut.Jadi,dia membuat keputusan untuk memerhatikan orang di sekelilingnya untuk dijadikan bahan cerita.
Yeo Joo pergi ke laluna bawah tanah.Di sana,dia ternampak seorang lelaki telah menyelamatkan seorang wanita daripada seorang penagih dadah.Lelaki tersebut ialah Alex.Yeo Joo merasakan yang Alex adalah sesuai untuk dijadikan bahan ceritanya.Jadi,Yeo Joo telah mengekori Alex sehingga ke tempat kerjanya iaitu di sebuah kedai membuat kuku bernama "Paris".Yeo Joo membuat keputusan untuk bekerja di kedai tersebut tetapi kedai itu hanya mengambil pekerja lelaki sahaja.Jadi,Yeo Joo telah menyamar sebagai lelaki dengan bantuan kawannnya,Ji Soo untuk mendapatkan kerja di sana.Apa akan terjadi selepas itu?Dapatkah Yeo Joo menyiapkan cerita cintanya?
Nail Shop Paris-Park Gyulee.jpg             Nail Shop Paris-Jun Ji-Hoo.jpg  
                                     Park Gyuri                                                      Jun Ji Hoo
Hong Yeo-Joo                                                          Alex

Nail Shop Paris-Song Jae-Rim.jpg        Nail Shop Paris-Cheon Dung.jpg          Nail Shop Paris-Byeon Woo-Min.jpg         Nail Shop Paris-Kim Chae-Yeon.jpg           Nail Shop Paris-Han So-Young.jpg
Song Jae Rim        Cheon Dung        Byeon Woo Min       Kim Chae Yeon        Han So Young
              Kay                       Jin                         Woo-Min               Keum Mi-Ryeo          Kim Ji-Soo

(Cheon Dung) Thunder MBLAQ
Mana best?
You're Beautiful Atau Nail Shop Paris ??? O_o
   

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

3 AsaRi Chan:

  1. bila citer nih nak keluar agaknye... -_- dah lame tunggu..

    ReplyDelete
  2. wah... ada cerita baru yang bakal menjadi kegilaan selepas ni... he he he...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...