Panda Boy Story Panda Boy: May 2013

30 May 2013

Jejaka perasan...

Kenapalah nasibku jadi begini?Haih...susah...susah.Kerja aku biasa jer....kerja cikgu la katakan.Bukan engineer pun.Tapi tu lah...nak buat macam mana kalau orang dah handsome...hehe.

Hidup aku tak lepas daripada skandal dan gosip.Kejap-kejap dengan dia tu,kejap-kejap dengan dia ni..Dah tu ,kena kejar pula dengan pelajar perempuan...adoi...masalah betul.Tapi nak buat macam mana,tuan punya badan dah handsome.Nak kata macam Robert Parttinson tu tak le....tapi adalah sikit iras-iras artis korea..ceehhh..wah...perasan betul.


Kadang-kadang penat tau asyik kena gosip jer.Asal ada aku ada jer gosip.Asal ada skandal ada jer aku...haih...

Kepada jejaka handsome macam aku diluar sana....(kalau kau perasan la...)....nasihat aku satu jer,pasrah je la...hehe.....ni entry saja-saja jer...


Biasiswa
Estranged,Kristal atau Kyoto Protocol?
G-Dragon



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

27 May 2013

Jujurlah pada diri sendiri....






Dah habis baca dah?Paham tak apa yang kartun tu cuba nak sampai kan?Ha..mesej nyer...kita tak boleh menipu dalam apa jua keadaan walaupun terdesak...kalau nak temberang penyangak tu lain citer la....

kalau menipu dalam exam,agak agak la doi...ni sampai sanggup pergi jelajah ke sekolah lain semata-mata nak pinjam kertas peperiksaan...haihh...doublekot betol la...agak-agak lah brader...dapat peruncingan lain citer..ni lu pergi scan habis satu paper...pastu kau hafal lagi answer nyer....tu dah kira melampau la...

Brader,tak mau la macam tu..kita kena ingat yang setiap perbuatan kita ,ada yang mengawasinya.Kita takkan gembira dengan result yang kita peroleh dengan cara menipu.Result FAKE der..kalau berniaga,untung sekejap je....pastu K.O !!!

So,dalam apa jua keadaan,berlaku jujurlah.Allah sayang orang yang jujur tau.Macam perkahwinan la,antara suami isteri perlu ada kejujuran supaya perkahwinan itu kekal bahagia...tala molek....awa bbaru belajrar bab Nikah Kahwin....hehe.....


Scholarship
TIMETOSOX
LELONGAN CAMERA !!!



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

10 May 2013

Nail Shop Paris

Wah....ada citer korea baru.Nampak best jer...hehe tapi buat masa sekarang tak leh tengok lagi sebab sekarang aku tengah exam.Korang boleh la tengok...eeiiii jealous nyer...tapi tak pe.Sabar itu separuh daripada iman.nanti cuti 2 minggu,hah ..lantak kau lah nak tengok sampai terkeluar biji mata pun..hehe
Jom terjah Nail Shop Paris !!!---bagi yang berminat jer..:yay:
Ceritanya bermula apabila Yeo Joo menulis cerita cinta internet berdasarkan cerita musang berekor sembilan.Cerita tersebut menjadi popular dan Yeo Joo menjadi selebriti internet.Kemudian,Yeo Joo disabitkan dengan skandal plagiat atau mencuri hasil kerja orang lain.Kerana tidak mahu dituduh sebagai pencuri hasil kerja orang alin,dia membuat keputusan untuk membuat cerita cinta yang lain.Untuk cerita cintanya,dia mahukan sesuatu yang baru dalam cerita tersebut.Jadi,dia membuat keputusan untuk memerhatikan orang di sekelilingnya untuk dijadikan bahan cerita.
Yeo Joo pergi ke laluna bawah tanah.Di sana,dia ternampak seorang lelaki telah menyelamatkan seorang wanita daripada seorang penagih dadah.Lelaki tersebut ialah Alex.Yeo Joo merasakan yang Alex adalah sesuai untuk dijadikan bahan ceritanya.Jadi,Yeo Joo telah mengekori Alex sehingga ke tempat kerjanya iaitu di sebuah kedai membuat kuku bernama "Paris".Yeo Joo membuat keputusan untuk bekerja di kedai tersebut tetapi kedai itu hanya mengambil pekerja lelaki sahaja.Jadi,Yeo Joo telah menyamar sebagai lelaki dengan bantuan kawannnya,Ji Soo untuk mendapatkan kerja di sana.Apa akan terjadi selepas itu?Dapatkah Yeo Joo menyiapkan cerita cintanya?
Nail Shop Paris-Park Gyulee.jpg             Nail Shop Paris-Jun Ji-Hoo.jpg  
                                     Park Gyuri                                                      Jun Ji Hoo
Hong Yeo-Joo                                                          Alex

Nail Shop Paris-Song Jae-Rim.jpg        Nail Shop Paris-Cheon Dung.jpg          Nail Shop Paris-Byeon Woo-Min.jpg         Nail Shop Paris-Kim Chae-Yeon.jpg           Nail Shop Paris-Han So-Young.jpg
Song Jae Rim        Cheon Dung        Byeon Woo Min       Kim Chae Yeon        Han So Young
              Kay                       Jin                         Woo-Min               Keum Mi-Ryeo          Kim Ji-Soo

(Cheon Dung) Thunder MBLAQ
Mana best?
You're Beautiful Atau Nail Shop Paris ??? O_o
   

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...