Panda Boy Story Panda Boy: Pertandingan Video kreatif dah dilancarkan

27 April 2013

Pertandingan Video kreatif dah dilancarkan

Daebak !!!....Pihak SKMM dengan kerjasama Kementerian Pelajaran Malaysia, Jabatan Penyiaran Malaysia (RTM) dan Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS) telah menganjurkan pertandingan mencipta video kreatif Liga Remaja Kreatif
Sememnang aku menantikan pertandingan ini....korang pun kalau berminat,,boleh la join
Korang nak aku reveal hhadiah nyer..??uuiiihhh....lumayan bro...

Hadiah
Peringkat Negeri


Hadiah tempat pertama    : RM5,000 beserta kamera digital, trofi dan sijil penyertaan
Hadiah tempat kedua       : RM3,000 beserta kamera digital, trofi dan sijil penyertaan
Hadiah tempat ketiga       : RM2,000 beserta kamera digital, trofi dan sijil penyertaan
Hadiah saguhati               : RM500 x 7 dan sijil penyertaan


Peringkat Kebangsaan


Hadiah tempat pertama  : RM10,000 berserta iPad dan trofi
Hadiah tempat kedua     : RM7,500 berserta iPhone dan trofi
Hadiah tempat ketiga     : RM5,000 berserta iPhone dan trofi
Haa...amacam...lumayan Tak??so apa tunggu lagi?Meh la join...
Tema untuk pertandinagn video ini ialah...jeng..jeng...jeng...
Tema bagi pertandingan Liga Remaja Kreatif 2013 adalah KLIK DENGAN BIJAK

Korang mesti tak faham apa itu KLIK DENGAN BIJAK kan?


Klik Dengan Bijak adalah sebuah program yang membudayakan penggunaan internet secara positif berteraskan 3 aspek iaitu Keselamatan, Tanggungjawab dan Kewaspadaan yang menitik beratkan Kawal Selia Kendiri dalam membendung masalah penyalahgunaan internet. 
Nak tahu lebih lajut  pasal KLIK DENGAN BIJAK ni,korang pergi kat sini dan sini.kat situ ada menyediakan maklumat tentang KLIK DENGAN BIJAK .Kena translate la sikit.Diorang taip kotorang putih.
So macam mana nak join? Lupa pulak aku nak cakap.hehehe..sorry guys...
Korang boleh baca Syarat-syarat nyer kat sini ataupun kat sini...syarat nyer panjang sangat...tak dek la panjang sangat...sikit jer..hehehe...haa....korang baca la sendiri syarat-syarat yang perlu dipatuhi.Borang pernyertaan pun ada kat pautan tu jugak.Kalau ada apa-apa citer baru,insya-Allah aku akan update.

#pasal borang penyertaan tuh,kalau korang klik web ni,maybe tak jadi atau diorang tak letak lagi atau laptop aku yang bermasalah...hehe...so untuk option korang boleh pergi kat sini @ sini...hehehe

JOM JOIN RAMAI-RAMAI !!!!



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

6 AsaRi Chan:

  1. I know this web page provides quality depending
    posts and additional stuff, is there any other website which
    provides such data in quality?

    Here is my web-site ... libido enhancer

    ReplyDelete
  2. kalau dah berabad habis sekolah boleh join lagi tak? huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA SINI ADA G.A TERBESAR MEI, HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #87
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  4. @Razil Tahirsaya rasa boleh...try la baca kat syarat penyertaan kat web ni :http://lrk.skmm.gov.my

    ReplyDelete
  5. @Panda Boy adik,pertandingan ni untuk para pelajar sekolah menengah je.kalau tak silap akak.

    ReplyDelete
  6. Jemput jugak baca pengalaman cikgu bawak budak2 nih join Pertandingan Liga Remaja Kreatif 2013.
    http://www.cikguhailmi.com/2013/06/keputusan-liga-remaja-kreatif-2013.html


    Klik kat sini untuk tengok video penyertaan sekolah saya yer.. ;)
    http://www.cikguhailmi.com/2013/07/video-penyertaan-liga-remaja-kreatif.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...