Panda Boy Story Panda Boy: Lama nyer Tak update

22 March 2013

Lama nyer Tak update



1,2,3,4......88,89,90...WOW!!! lama nyer aku tak update blog...korang ada rindu tak...?Eeiii...tak malu rindu orang...nanti buah hati marah baru tau...hehe..gurau jer...

Apapun,aku nak ucap TAHNIAH !!!! kepada calon SPM yang mendapat result yang baik...kepada yang tak mendapat result yang tak cemerlang,DON'T GIVE UP.Peluang sentiasa ada.Kita jer  yang kena cari...okey...tak mau sedih-sedih okey...kesat airmata tu....nanti habis rosak laptop....keke~~


Malam ni aku nak update sikit jer..Kerja sekolah bertimbun tak siap...Cikgu bagi 'sikit' jer sampai tak terbuat aku....Tapi korang semua....DON'T WORRY OKEY...esok kita jumpa lagi....(kalau aku ada idea nak tulis...hehe)....bye~~...^_^




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...