Panda Boy Story Panda Boy: tragedi hari valentine

14 February 2013

tragedi hari valentine


Hari Valentine pun ada jugak berita yang mnyedihkan....adoii....Apa yang dok sedih sangat tu?
Ni haa...pasal budak Chinese meninggal dunia kat Berjaya Times Square ....Bukan jatuh tingkat satu der..TINGKAT 6 der...tinggi tu....sampai jadi trending kat Twitter...


Mangsa ialah Choo.Czek Yeng berusia 36 tahun (ada yang cakap 19 tahun..aih..pening-pening).Beliau dikatakan menyandar pada pagar di tingkat 6 sebelum jatuh pada pukul 10 pagi...kesian dia.. ada orang kata dia bunuh diri.Korang nak tahu apa kes nyer? Ala....gaduh dengan boyfriend ...pastu ada pulak ayat-ayat 'nakal' mengatakan yang Berjaya Times Square tu akan berhantu dah ....konon nyer....

Mangsa kemudian dibawa ke Hospital Kuala Lumpur untuk dibedah siasat.Tiada kecederaan fizikal dilaporkan.
Apapun,aku ucap takziah kepada keluarga mangsa...kepada ORANG ISLAM,jangan buat macam ni okey.jangan disebabkan gaduh dengan awek ke,pakwe ke,terus je ambil keputusan nak bunuh diri...ingat yang hukum bunuh diri itu HARAM dan tidak akan masuk syurga tau....(peringatan sempena hari Valentine)


source: Death By Fall At Berjaya Times Square





Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...