Panda Boy Story Panda Boy: padan muka....

01 February 2013

padan muka....

Aih..tak pasal-pasal kena tangkap ngan cikgu disiplin....hehehe...kes tak berapa berat pun dalam 2-3 kilo jer....korang tahu kes apa?haa..meh sini aku citer...hehe..kadang-kadang aku sendiri rasa nak ketawa bila teringatkannya
Kes ni terjadi beberapa hari yang lalu..fresh lagi.Hari tu,time balik sekolah,aku kan balik ngan kawan aku.So kitorang melalui bilik mesyuarat.Time tu guru-guru dok tengah meeting.Aku dan kawan aku ni buat rancangan nak curi-curi dengar lah apa menda yang dok meeting nih....kot kot berkaitan dengan budak-budak SPM.So kitorang pon berhenti kejap nak pasang telinga.Tengah dok SYOK!! dengar meeting,perasaan aku suruh aku tengok ke arah perpustakaan.
Tersengih aku tengok Cikgu disiplin.Time tu dia baru nak turun tangga.Aku pun cepat-cepat lapanggil kawan aku.Buat-buat sibuk....hehe....Bila dia dah hilang,terus aku ngan kawan aku cabut lari....biarlah tak boleh curi dengar pun sebab mencuri dengar itu tak baik....kalau TAK SENGAJA tak apa...Aku ngan akwan aku ni SENGAJA....hehe....agak-agak nyer apalah yang diorang meeting tu yer...???

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

  1. hahha . spm yea ? gd lck yeh ? stdy elokeleok .

    #dah macam mak mak plak . hehe

    ReplyDelete
  2. @Ain Riz yup..hehe...terima kasih...org akan study elok elok...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...