Panda Boy Story Panda Boy: kembar gangnam style

11 February 2013

kembar gangnam style



Aaa....berat nanang le si kembar ini....wabak OPPA GANGNAM STYLE dah kena kat si kembar ini...
Bukan setakat pandai sebut je OPPA GANGNAM STYLE rolling on the floor laughing emoticon nak menari pulak dia....eh eh eh....
Yang kakak tak berapa minat sangat la dengan OPPA GANGNAM STYLE ni...tapi yang si adik pulak yang hyper...
 

si adik ni jenis yang cepat menangkap apa yang dia tengok....macam handphone.Kalau dia nak main game,dia bedal la handphone siapa pun pastu dia picit sana,dia picit sini sampai dapat main game...kita tunjuk kat dia cara-cara  nyer,pastu dia buat sendiri la.......


aku sendiri pun tak tahu dia tengok kat mana la OPPA GANGNAM STYLE ni sampai boleh terikut-ikut...eeiii ....memang demam OPPA GANGNAM SYLE la.... eeehhh jap OPPA GANGNAM STYLE ni kena ganti  biar jadi 
"KEMBAR GANGNAM STYLE"crying with laughter emoticon



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...