Panda Boy Story Panda Boy: Amar dah dibooking orang ...

10 February 2013

Amar dah dibooking orang ...




Dah abis dah citer Setia Hujung Nyawa...best jugak tengok....hero pun handsome and heroin pulak cantik gitu....ni kira firstlah citer untuk slot akasia yang paling bez aku pernah tengok....


Handsome kan Amar Asyraf...?keke.....Nelydia Senrose pun comel...tapi hati hati...Amar dah berpunya...dah kena booking awal-awal lagi...sayang nyer....kira aku dah tak de chance la....smiley face laughing emoticon gurau jer.
Tapi kan seriouly aku cakap,Amar sekarang lagi handsome daripada Amar dulu



Bila dah ubah sikit style rambut tu...waduh....bisa gugur jantung ku ini....
Aku rasa kalau Amar kasi kenyit sikit mata tu..aih...berduyun nak minta jadi bini...hahaha...tapi Amar pun cakap
"Oops...sorry I dah dibooking oleh Cik Arna....Sorrry Ladies...."crying with laughter emoticon


Kepada Ladies,kumbang bukan seekor...betul tak..?Dah tak de peluang nak buat macam mana kan...tetapi kepada jejaka diluar sana,Nelydia Senrose mungkin solo lagi kot ker dah berpunya ??
Kalau solo,boleh lagi diisi....betul tak ?rolling on the floor laughing emoticon




 sweet giler aku tengok dua orang ni berlakon sebagai Zain den Ersalina....



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

1 AsaRi Chan:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...