Panda Boy Story Panda Boy: Apasal Hantu tak Bukak peti sejuk?

25 December 2012

Apasal Hantu tak Bukak peti sejuk?



Hai..korang semua...selamat bertemu kembali kita dalam bual bicara paranormal kita yer....hehe..apa yang aku dok melalut ni...Actually...aku sibuk sikit sebab dok edit blog kawan aku...tu yang tak ada time nak update blog...kalau korang ada masa,silalah BW blog dia....still lagi new blogger macam aku.Blog dia aku edit semua merah.dah dia suka merah.Aku yang mengedit ni pun dah naik berpinar butir mata dok tengok warna merah jer..aih...sekarang ni dia dah tukar background...hehe
Klik sini untuk BW blog Meira Meiy
ermm...aku nak tanya korangsikit..pernah tak korang dengar,hantu buka peti sejuk ? Kalau buka periuk belanga tu ..pernah ler dengar tapi buka peti sejuk...dia buka macam mana eh... ?hurmmm
Pastu alien dari planet lain pun tanya :

"Apa hal kau tulis benda macam ni??"

Tak delah...aku dapat idea nak tulis entry ni pun sebab aku terbangun pukul 4 pagi.Pastu aku pergi dapur nak minum air sejuk.time syok dok minum tulah aku teringat pasal mak aku yang kena ikat ngan hantu keparat yang entah dari mana datang....tak pasal-pasal pergi melekat kat kaki mak aku.Pergilah melekat kat kaki 
Israel Setan tu.....biar tak leh jalan ....yang pergi melekat kat mak aku apa hal....eeii..marah ni.

Time mak aku kena tuh,dia cakap jangan makan nasi pada tengah malam sebab 'benda' tu akan makan.Habislah periuk belanga rumah aku...Ni lepas mak aku pergi jumpa ustaz la...So,bila aku fikir balik,hantu tu tak buka ke peti sejuk rumah aku ?Tak cari ker makanan dalam peti sejuk tu ?Dalam peti sejuk rumah aku ada banyak makanan.Ayam ada,daging ada,ikan ada...sayur pun ada...tak teringin ker....

Agak-agak hantu tu makan tak sayur ?Hantu vegetarian ?keke..~~smileyvault-cute-big-smiley-animated-013.gif  ker hantu macam tu?Maybe hantu tu tak buka peti sejuk rumah aku sebab sejuk kot..yelah sekarang ni kan musim hujan...sejuk tu memang lah....kot-kot hantu tu takut kena demam selsema kot...hehe..satu lagi.Tangan diorang kan lembik macam jeli.Nak buka peti sejuk pun tak kuat .Silap hari bulan hilang tangan...hahasmileyvault-cute-big-smiley-animated-013.gif

Cerita aku ni hanya gurauan jer...tupp...tupp...dapat idea nak tulis entry pasal ni...dah terlintas kat kepala otak ni,mencari laptop lah aku,nak menaip...hehe..agak-agak korang,Apasal hantu tak bukak peti sejuk ?hurmmm.....


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...