Panda Boy Story Panda Boy: Pertandingan Gubahan Lagu Anjuran SKMM

10 November 2012

Pertandingan Gubahan Lagu Anjuran SKMM


Wah!!gempakkk!!!Berita hangit.....!!!!Korang tahu tak SKMM atau 
SURUHANJAYA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA MALAYSIA telah mengadakan pertandingan gubahan lagu.Lagu lagu yang digubah ialah lagu rakyat yang berasal dari negeri masing-masing.Kalu nak baca syarat-syarat dengan lebih lanjut klik kat sini dan sini.korang baca sendirilah syarat-syarat nyer...malas aku nak ulas....
                                              
                                                      klik sini untuk ke laman we rasmi SKMM

Kalau korang scroll ke bawah sikit lepas habis baca syarat-syarat tu..akan ada borang untuk korang isi.Tarikh tutup 20 November 2012...kalau korang dah tahu pasal hal ni tak per la...aku just nak inform kepada yang tak tahu dan berminat.
                      hadiah yang ditawarkan ialah 

Johan ======== wang tunai RM8000.00
Naib Johan ======== wang tunai RM5000.00
Tempat Ketida ========= wang tunai RM3000.00
Saguhati (7 orang sahaja) ========= wang tunai RM1000.00
 amacam lumayan tak??tinggal berapa hari jer lagi nak sertai....huhu.....kalau berminat cepatlah....~~


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...