Panda Boy Story Panda Boy: Contest | Peraduan Mereka Cipta Nama Blog

15 November 2012

Contest | Peraduan Mereka Cipta Nama Blog


Dah lama rasa nyer aku tak update blog.....sibuk dengan kerja sekolah cuti TERANCAM!!!!...HEHE...
Jadi...sekarang aku free dan aku nak join .....jeng..jeng...jeng...haha
                             kalau berminat nak join tekan je link kat bawah ni untuk tahu lebih lanjut...

                                                 Contest | Peraduan Mereka Cipta Nama Blog

so..blog ni minta sambungan untuk perkataan Qios.......hurm..aku nak bagi sambungan apa eh..???
......................................................................
Ha!!!!dah dapat.Dah datang dah....Sambungan aku untuk Qios ialah Qiosmile...sebab bagi aku salah satu benda yang tercantik yang ada pada seorang manusia ialah senyuman ...betul tak???tu jelah cadangan aku....hehe...

tarikh tutup contest ni ialah pada 12 Disember 2012
atau
12.12.2012
tarikh yang cantik kan.

Hadiah yang menanti para pemenang ialah.....


Baucer tunai Qios bernilai RM50

Jadi apa tunggu lagi???
Jom kita sertai berami-ramai....


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

  1. Hi! Style lah nama tu. and guess what? traffic byk dtg dr blog kamu. So, are you the lucky one? hehehe..tunggu~
    Thank you sebab sudi join contest dari kami =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...