Panda Boy Story Panda Boy: Cinta Tiga Segi Antara Artis

30 November 2012

Cinta Tiga Segi Antara Artis

kekeke.......lucu lah aku tengok Romantic & Idols.
Sambil dok tengok,dapat lah jugak scene yang menarik untuk dijadikan citer...
Citer cinta segi antara Jun.K 2PM,Jei Fiesta dan JaeBum JJ Project....
ni masa pemilihan couple...dah Jei pilih rantai JB...melepas lah Jun.K

Ni pulak masa JB pegang tangan Jei

Automatik Jun.K perasan....keke...cemburu ke..??

Junk.K hanya memandang saja Jei pergi...bye-bye Jei...waaa.....

Pandai Hyunsik teka apa yang Jun.K tengah fikir....hehe 

Jun.K nak rampas Jei balik daripada JB....hehe...

lepas JB dan Jei pergi..Jun.K terus jadi tak keruan.....patut nyer dia pegang tangan Hyejeong tapi dia pergi pegang tangan Hyunsik pulak...aih....kesian..huhu..

tengok tu...Jei siap pegang JB lagi...happy nyer...

Tapi kesian...ada orang yang tengah kecewa...Jun.K baru jer nak pegang tangan Hyejeong tapi lepas tengok Jei dan JB,terus....Tak jadi...adoii...

 Kesian Hyejeong...hehe

 Happy nyer diorang berdua...

Jun.K jugak yang kecewa....berat hati nak berpisah ngan Jei

JB pulak tak sanggup nak tengok terus dia tarik Jei....keke 

ni pulak scene kat pulau..ntah menda nama pulau tu aku tak ingat...patut nyer Jei ngan JB tapi Jun.K pulak yang ganti JB...oooo...balas dendam eh....

aik..mana JB?

kesian JB...dok sorang-sorang atas batu....

Sweet la couple nih..aku rasa diorang berdua ni memang sepadan...

ni yang bez ni...ni rakaman Jei...nak tengok la siapa pilihan hati Jei...first tunjuk tu Jun.k tapi....
berubah kemudian nyer...

Rupa-rupa nyer dia rakam JB...keke.....tapi setakat ni tak tahu lagi siapa Jei pilih
kalau nak tahu kena tunggu episod seterus nyer la....
aih...lucu lah aku tengok.....agak-agak Jei pilih siapa?Jun.K ke atau JB ???
hurmmmm.........


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

3 AsaRi Chan:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  2. apa tajuk lagu ni ye ? bestlah !! hihi . btw , jb dr jj project bukan nuest :)

    ReplyDelete
  3. yeke...?hehe...orang silap .....nanti orang perbetulkan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...