Panda Boy Story Panda Boy: November 2012

30 November 2012

Cinta Tiga Segi Antara Artis

kekeke.......lucu lah aku tengok Romantic & Idols.
Sambil dok tengok,dapat lah jugak scene yang menarik untuk dijadikan citer...
Citer cinta segi antara Jun.K 2PM,Jei Fiesta dan JaeBum JJ Project....
ni masa pemilihan couple...dah Jei pilih rantai JB...melepas lah Jun.K

Ni pulak masa JB pegang tangan Jei

Automatik Jun.K perasan....keke...cemburu ke..??

Junk.K hanya memandang saja Jei pergi...bye-bye Jei...waaa.....

Pandai Hyunsik teka apa yang Jun.K tengah fikir....hehe 

Jun.K nak rampas Jei balik daripada JB....hehe...

lepas JB dan Jei pergi..Jun.K terus jadi tak keruan.....patut nyer dia pegang tangan Hyejeong tapi dia pergi pegang tangan Hyunsik pulak...aih....kesian..huhu..

tengok tu...Jei siap pegang JB lagi...happy nyer...

Tapi kesian...ada orang yang tengah kecewa...Jun.K baru jer nak pegang tangan Hyejeong tapi lepas tengok Jei dan JB,terus....Tak jadi...adoii...

 Kesian Hyejeong...hehe

 Happy nyer diorang berdua...

Jun.K jugak yang kecewa....berat hati nak berpisah ngan Jei

JB pulak tak sanggup nak tengok terus dia tarik Jei....keke 

ni pulak scene kat pulau..ntah menda nama pulau tu aku tak ingat...patut nyer Jei ngan JB tapi Jun.K pulak yang ganti JB...oooo...balas dendam eh....

aik..mana JB?

kesian JB...dok sorang-sorang atas batu....

Sweet la couple nih..aku rasa diorang berdua ni memang sepadan...

ni yang bez ni...ni rakaman Jei...nak tengok la siapa pilihan hati Jei...first tunjuk tu Jun.k tapi....
berubah kemudian nyer...

Rupa-rupa nyer dia rakam JB...keke.....tapi setakat ni tak tahu lagi siapa Jei pilih
kalau nak tahu kena tunggu episod seterus nyer la....
aih...lucu lah aku tengok.....agak-agak Jei pilih siapa?Jun.K ke atau JB ???
hurmmmm.........


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

28 November 2012

Free Doodles Freehair

Kalau tadi tu doodle muslimah,yang ni doodle freehair pulak...biarlah tak berpa comel pun,aku nak post jugak......kalau rasa nak ambil...jangan malu jangan segan...ambil je tapi inform kat orang tau...
Tekan kiri untuk ambil URL pic...
Photobucket Photobucket


Photobucket Photobucket


Photobucket Photobucket





Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Free Doodles Muslimah

Korang nak doodle muslimah? Ni aku ada buat sikit.Tahulah tak comel macam orang lain buat tapi kalau nak ,ambil je...aku tak makan orang..hehe...kalau ambil nanti,bagitau tau...^_^


Photobucket

http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/k.png

Photobucket

http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/j-1.png

Photobucket

http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/h-1.png

Photobucket

http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/g.png

Photobucket

http://i1065.photobucket.com/albums/u383/NickyNik26/f.png



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

26 November 2012

Citer hantu Slang Kelantan


Kol 4 pagi doh..ngek la aku ni tok tido ag.Doh mato tok se katup nok wat rano....aku tido doh sepetang....tok se tido rano...ko guano...

ale-ale mato tokse katup..meh aku cerito ko sepseo mg citer atu hok aku dengar male.Ni mok dara aku citor.Aku tupe dengar jah...bele makan aye bele dengar citor atu.Buleh dengar cerito gini kes sebab nenek aku sokmo tok leh tido kes sebab keno ganggu...mok dara aku hok suko benor bergosip ni pom cerito la pasal kawe dio kalau tok silap aku.

Cerito yo gini.Saen dio gi la tido rumoh tok tua.Doh  tak dok ore nak jago mok cik tu pun tuo doh.Tok laki dio mati doh.Mok dara aku oyak mok cik ni saye do'oh do'oh ko tok laki dio.Sapa anok - anok dio sero naik bulu roma.Doh tok naik rano suruh anok nanok nasi katonyo ayoh nak kelik kekgi...kalau aku jadi anok dio aku sei'ria....ado tuh mok daro aku cito ag,si anok ni doh tok tau nak wak rano ag ngan mok dia.Mok dio ni nyanyuk.de nanok nasi gak tinggal...

(gambar hiasan)

Mok daro aku oyak si anok ni gu susuk beras.Mok  dia gak dok cari la mano berah nok nanok nasi ko tok laki hok meninggal doh.Sep mg tahu yo amik gapo?Nya g amik bajo wehh....Gi nanok bajo....ada ko patut...pah yo kato rano?yo kato anok dio ni beli berh cap gapo la yang bau hangit letung....dio tok sedar hok dio nanok tu bajo...

(gambar hiasan)

pahtu Mok daro aku citor ag,mok cik ni tok bidan kalau tok silap aku.Kol 4 pagi yo bangun rr wak kijo dio.Kijo gapo aku tok tahu.Ada tuh yo bangun gi amik parang.Si anok pulok gi tengok la mok nak wak gapo ngan parang tu.Mok dio jawab nok meleh mung r....

kalau aku lari caba doh....nya buleh kato nok meleh ore....eeiii...se'ria aku dengar mok daro aku citor.....ado mok daro aku citor pasal anok yo bau bunga melur,kemboja,air mawar.aku tok brapo ingat part tuh.Hok aku ingat nya yo kato bau wangi tu semerbak di sekeliling rumoh...lamo ugop....

                     ( ni la bunga melur kalau nok kenal gak)                 (hok ni bunga kemboja)

buleh baco ngan pehe ke dop aku tulis slang klate?
Nasib sep mg la nok baco guano pom....hahaha....^_^



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Segmen saya mahu direview by nurul

Jom join segmen pendek yang dibuat khas oleh blogger Nurul
klik untuk join
Tarikh start segmen ni ialah 25.11.2012
Expired date segmen ni ialah pada 2.12.2012.
SYARAT_SYARAT:

--->> FOLLOW blog Nurul *wajib
--->> LIKE page Nurul *sunat (FANS OF BLOGGER)
--->> Buat entry dan pastekan banner comel ini *jangan lupa linkkan ke entry ini
http://i.imgur.com/LqNN4.gif
--->> Tinggalkan link entry anda dekat kotak KOMEN bukan di CBOX

simplekan syarat yang dikenakan?so apa lagi,meh la join ramai-ramai....^_^




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

24 November 2012

PENCARIAN 20 BLOGGER BERTUAH BY YANA



Dah pukul dua pagi dah...aih..giler betol aku ni dok menghadap laptop...ni kes sebab nak tunngu download la...kan tengah malam line memang CLEAR beb!!!!
hehe...sambil menunggu download...ku intai-intai ternampak satu banner...nampak macam menarik...baik join....
kalau korang berminat nak join 
klik Cik Yana

Cik Yana taip
"Penyertaan bermula 23/11 sehingga 30/11"

My Target:----->>

NurHidayah
Aizan Shazlin
Nurul Syafiqah





Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

15 November 2012

Contest | Peraduan Mereka Cipta Nama Blog


Dah lama rasa nyer aku tak update blog.....sibuk dengan kerja sekolah cuti TERANCAM!!!!...HEHE...
Jadi...sekarang aku free dan aku nak join .....jeng..jeng...jeng...haha
                             kalau berminat nak join tekan je link kat bawah ni untuk tahu lebih lanjut...

                                                 Contest | Peraduan Mereka Cipta Nama Blog

so..blog ni minta sambungan untuk perkataan Qios.......hurm..aku nak bagi sambungan apa eh..???
......................................................................
Ha!!!!dah dapat.Dah datang dah....Sambungan aku untuk Qios ialah Qiosmile...sebab bagi aku salah satu benda yang tercantik yang ada pada seorang manusia ialah senyuman ...betul tak???tu jelah cadangan aku....hehe...

tarikh tutup contest ni ialah pada 12 Disember 2012
atau
12.12.2012
tarikh yang cantik kan.

Hadiah yang menanti para pemenang ialah.....


Baucer tunai Qios bernilai RM50

Jadi apa tunggu lagi???
Jom kita sertai berami-ramai....


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

10 November 2012

Pertandingan Gubahan Lagu Anjuran SKMM


Wah!!gempakkk!!!Berita hangit.....!!!!Korang tahu tak SKMM atau 
SURUHANJAYA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA MALAYSIA telah mengadakan pertandingan gubahan lagu.Lagu lagu yang digubah ialah lagu rakyat yang berasal dari negeri masing-masing.Kalu nak baca syarat-syarat dengan lebih lanjut klik kat sini dan sini.korang baca sendirilah syarat-syarat nyer...malas aku nak ulas....
                                              
                                                      klik sini untuk ke laman we rasmi SKMM

Kalau korang scroll ke bawah sikit lepas habis baca syarat-syarat tu..akan ada borang untuk korang isi.Tarikh tutup 20 November 2012...kalau korang dah tahu pasal hal ni tak per la...aku just nak inform kepada yang tak tahu dan berminat.
                      hadiah yang ditawarkan ialah 

Johan ======== wang tunai RM8000.00
Naib Johan ======== wang tunai RM5000.00
Tempat Ketida ========= wang tunai RM3000.00
Saguhati (7 orang sahaja) ========= wang tunai RM1000.00
 amacam lumayan tak??tinggal berapa hari jer lagi nak sertai....huhu.....kalau berminat cepatlah....~~


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...