Panda Boy Story Panda Boy: October 2012

20 October 2012

Lelaki ni memang jahat la...

Dah berapa bulan aku tak update blog.Sibuk la sekarang ni musin exam.Nak study tu,nak study ni...aih kadang-kadang otak ni dah rasa nak jam...hehe...kesian kat aku kan...kan...hurm....

Korang,korang tak rasa ke yang hidup kita ni macam drama?ikut la drama melayu ke,jepun ke,korea ke taiwan ke...tak kisah...korang nak tahu tak,satu drama melayu yang cukup sadia telah terjadi dalam hidup aku.dalam drama tu aku just watak sampingan jer....sedih..huhu...tak kisah lah....Drama ni melibatkan 3 kawan aku dengan seorang lelaki.Biar aku bagi pembayang,A&B VS C...macam biasalah drama melayu,kawan rampas boyfriend kawan.....macam tu lah yang terjadi kat kawan aku.....

So diorang pun citer la kat aku.macam tu macam ni...bla..bla...bla....ada sorang lagi kawan aku cakap yang lelaki tu macam ada motif jahat sebab lelaki tu pergi forward mesej yang C hantar kat dia ke B sebab Lelaki ni ex -boyfriend B.Padahal B tak nak dah kat dia.kononnya nak berbaik semula.Pergi daaa......!!!!Kalau nak berbaik apasal kau pergi layan C pastu kau forward pulak mesej kau dengan C ke B?

Kau nak suruh diorang gaduh sebab kau ke?Ingat kau tu handsome?jahat kan lelaki tu...?tak de hati perut langsung.kau tahu tak yang kau dah boleh dosa free sebab melagakan dua orang manusia?.A tu sebagai sokongan kepada B.So aku nak tanya korang setuju x yang aku kata lelaki tu jahat,atau korang nak kata yang C tu jahat?hurmmm...buntu...buntu....


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...