Panda Boy Story Panda Boy: Download Photoshine Mini 4.0

22 September 2012

Download Photoshine Mini 4.0

Hoooo...dah lama aku tak update blog aku.Sibuk bercuti kay KL Lumpur....hehe...time ad chance ni aku nak bercerita la sikit ngan korang semua pasal benda baru yang aku jumpa.Korang pernah guna Software Photoshine?Bukan Innershine okay....Full name Photoshine Mini 4.0.Aku panggil Photoshine je la...(";)
Photoshine ni kegunaan dia ialah...korang boleh edit jer suatu gambar tu menjadi lebih cantik.Kalau mengidam nak jadi model depan majalah,boleh la edit gambar korang pakai Photoshine.Frame dan gambar yang disediakan pun cantik....Ada banyak tema...Ada tema Girl,tema Baby,Tema Magazine,Tema Simulation dan banyak lagi.Semuanya ada 9 Tema.Berminat tak?Kalau nak,boleh tapi kena jawab teka teki ni dulu....Nak download kat  SINI  ???hah....jawab...hehe
tekan butang warna hijau okey...tengok gambar ni
Lepas download,korang install lah dalam laptop korang.Bila korang buka Photoshine,akan keluar macam ni
Photoshine Mini 4.0
Nampak x icon file hijau tu?Tu korang klik untuk buka file.Pilih gambar yang korang nak edit 

Lepas tu akan keluar lah gambar macam kat bawah ni.Kotak kecil tu adalah tempat utuk kotang adjust gambar.Kalau nak rotate tekan la icon warna hijau sebelah kiri hujung sekali...haih,,,panjang benor ayat nyer...jenuh kite...


pastu kotang pilih lah theme yang korang kat sebelah kanan tu...kat bawah ni aku pilih theme magazine...
Amacam?Cool tak...?kalau korang nak buat macamgambar kat bawah ni (kat kanan gambar lain,kat kiri gambar lain) ,tekan port gambar kat theme tu,then tekan butang hijau pucuk pisang (ke warna kuning?) kat sebelah kanan.Pilih gambar yang korang nak.Paham x?Aku sendiri pun pening macam mana nak explain kat korang.



kalau benda macam muka kat dalam kotak kecik tu,fungsi dia nak tukar warna je.Macam nak foto tak dek colour,tekan muka yang pertama sebelah kanan.Kalau nak jadi kuning,tekan yang tengah dah last sekali aku tak tahu nak describe macam mana.ia akan jadi macam ni:

Photoshine Mini 4.0
hah...macam tu la kegunaan Photoshine.Bye~

Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...