Panda Boy Story Panda Boy: Mimpi yang menakutkan tapi lucu

09 August 2012

Mimpi yang menakutkan tapi lucu


Haih....dah lama benor aku tinggal blog aku.Aku dok tengah exam kan.Tak leh la nak update selalu.Tak lama lagi nak raya kan?KOrang dah tak sabar ke nak kutip duit raya?hehe...

malam ni aku nak citer sikit ngan korang.Aku sendiri dah biul bila fikir balik apa yang aku dok mimpi.citer dia macam ni.Mimpi yang pertama berbunyi macam ni.Time tu aku dok exam kertas BM pada waktu pagi.Pastu,setengah jam sebelum exam tamat,aku tertidur dan masuklah aku ke alam mimpi.Aku mimpi macam ni.Time tu time maghrib.Mak aku dok tengah buat apa aku tak tahu tapi aku tengok ada lidi kat kaki mak aku.Adalah keluar darah.Aku  dok tengah makan nasi.Pastu aku dengar suara orang perempuan menghilai.Seram!!!Aku pun tersedar.

Keesokkannya pulak,time pagi,aku dok exam kertas BA.Lepas aku habis jawab semua soalan,(adalah sikit aku tak jawab sebab tak tahu),aku pun tertidur.Kali ni mimpi aku macam ni.Aku dan beberapa orang lain dok belajar dalam satu bilik.Yang lucu nyer ada Zain Saidin dalam mimpi aku.Dia ajar aku Bahasa Inggeris.Kalau tak silap aku,dalam bilik tu ada rak buku dan dindingnya berwarna oren.Masa dia dok mengajar,dia pun cakap "Look!!".Dia tunjuk ke rah dinding.Semua pergi tengok mende apa yang dia tunjuk.Aku tak pergi.Pastu aku tengok kat dinding.Ada perkataan "Some of Energy" ke "Lack of Energy".Aku tak ingat.Aku pun tersedar.

Gilakan mimpi aku?Siap ada Zain Saidin lagi.Kadang-kadang aku rasa lucu bila fikir balik.Tak logik betul.Korang tak rasa macam tu ke??

klik satu

Doktot Biul
ShinEe


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...