Panda Boy Story Panda Boy: contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee

24 August 2012

contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee



eeiiii...terasa nak join contest la.Korang nak join contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee?kalau nak join klik Cik Tyra 
Hadiah dia aku tengok bez jugak.Ni gambar hadiah nyer
LOMO waterproof
(FOR TOP REFERRAL)

5x Hadiah misteri
(untuk promoter yang berjaya.)


untuk pengetahuan semua, pemenang hadiah misteri akan dipilih oleh kawan Cik Tyra Lee 

amacam?Cool tak?meh la join ramai-ramai.Kasi meriah sikit.
Aku harap boleh la menang LOMO ni.Aku nak yang warna merah.korang nak warna apa?

meh aku citer sikit syarat-syarat yang dikeluarkan oleh Cik Tyra

1. Buat 1 entry bertajuk "contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee"
2. Letak banner kat atas tu and link kan kat entry ni.
3. wajib join PORT BLOGGER BARU/LAMA kat facebook (KLIK)
4. wajib like page tyra uyura's members (KLIK)
5. wajib follow twitter @RarraLee (KLIK)
6. wajib tag 3 orang kawan and make sure mereka tahu pasal contest ni. (tak boleh "tag smua orang" or "tag anda yang baca")
7. klik >sini< , >sini< ,>sini< dan >sini< (tunggu sampai hbis loading taw)
8. oh, sebelum lupa.. promote sedikit pasal blog ni. 1 perenggan je pun okay. :) nak lagi best, buatkan banner :) -cadangan sahaja-
9. expired date 18 September 2012 pukul 11.59 p.m.10. dah siap semua, tepuk tangan.. yey! (wajib..haha))
ni kawan yang aku tag:

 Jangan lupa Join tau...

P/s:Cik Tyra Lee minat warna kuning eh...?hehe....



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

1 AsaRi Chan:

  1. aah, suka kuning...
    hijau pn suka..
    tp bila cmpur hijau dgn kuning, lagi, lagi, lagi lah suka.. heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...