Panda Boy Story Panda Boy: Blog bertukar wajah

23 August 2012

Blog bertukar wajah


Selamat hari Raya korang semua!!!Hah..amacam raya korang?bez tak?Duit raya penuh poket x?hehe....
Ada berita sedih yang aku nak habaq kat hangpa semua.Tahun duit raya aku boleh sikit jer...sebabnya aku dah besar...waa...sedih...huhu...patutnya yang besarlah boleh banyak kan...???Tak main lah RM1.Kita main Yang RM50...ha....

okey..dah lah sedih...tak leh duit banyak pun tak pe....Orang cool lah katakan...Now it's time for good news.Berita baiknya muka blog aku dah berubah.Dah ada bintang dan SUPERSTAR!!! KYAAaaa~~~~

 cantik tak???Aku tak ubah banyak ....Tukar header ngan background jer...
Aku sayang lagi header ni
tapi sebab nak tukar selera...tak pelah kan...hehehe...aku nak tanya opinion korang tentang header ni bleh?Cer komen sikit header ni...komen biar berhemah okey....bye~~~


p/s:kalau nak cari calon suami,cari yang tak merokok eh...------->>


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...