Panda Boy Story Panda Boy: Susah la kalau orang lelaki pandai merajuk

22 July 2012

Susah la kalau orang lelaki pandai merajuk

Hai readers...dah kenyang ke perut korang dengan juadah berbuka puasa?hehe....Malam ni ,before i go to my bed,Iwant to update something about Guys.Malam ni aku bukan nak citer pasal lelaki macho ke,handsome ke tapi pasal lelaki pandai merajuk.


Hurm....lelaki pandai merajuk?Apa ke hal nyer tu?Kalau pompuan merajuk tak pe lah jugak tapi ni lelaki...tak macho...ye tak?hehe...memang diakui yang lelaki sekarang memang pandai merajuk,tapi agak-agak la wei...hodoh la kalau merajuk...patutnya bukan korang yang kena merajuk tapi awek korang...adoii...
Korang nak tahu aku dapat kat mana ilham nak tulis citer ni?Bukan kat Petaling Street okey..Citer die macam ni.Adik aku suruh aku jahit seluar dia.Aku punya lah jahat,aku cakap jahot sendiri ah,Cer belajar jahit sendiri.Bla..bla..bla....aku doko membebel.Pastu dia pun dengan geramnya,amik seluar dia pastu pergi jahit kat mesin.(Takkan nak jahit dalam peti ais kot...)


Muka dia dah macam asam gelugur dah aku tengok...Tiap kali dia jahit,dia tetas,dia jahit dia tetas....kesian aku tengok,tapi aku buat dek jer....last-last dia letak seluar dia atas meja pastu masuk bilik.Korang tahu dia buat apa?Dia tidur.Aku yang dok intai dia kat bilik,keke...aku ketawa...alahai..merajuk lah pulak....so aku dengan baik hati pergilah tolong jahitkan seluar dia...kesian....kekeke~~


kesimpulannya,orang laki jangan lah merajuk sampai macam tu sekali....buruk rupa tu nanti....and one more thing,special for man..janganlah asyik dok mengharapkan kaum wanita jer nak buat kerja,kalau tak pandai masak sekali pun,at least pandai menjahit pun tak pe...tak gitu?Kalau korang dapat tackle salah satu skill kaum hawa,aku berani kerat kuku,confirm minah tu jatuh hati kat kau...percayalah cakap aku.....dahlah aku nak tidur.Sebelum tu jangan lupa klik butang Donate aku yer...Nite~

Mintak derma sikit boleh...??




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

3 AsaRi Chan:

  1. orang lelaki merajuk buruk benor....hahahha...

    ReplyDelete
  2. betul tu betul...org sokong 101%..hehe..

    ReplyDelete
  3. FOLLOW BLOG SAYA JIKA SUDI EAA . . NANTI SAYA AKAN TINGGALKAN JEJAK DI SINI JUGA ^^,

    http://sukasukimystory.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...