Panda Boy Story Panda Boy: Alhamdulillah...Akhirnya Berjaya

13 July 2012

Alhamdulillah...Akhirnya Berjaya



Apa yang berjaya tu?hehe...aku dah berjaya masuk nuffnang,says,churp-churp and Hearbeat.Ala..tu nak kecoh..Bukan aku nak kecoh....aku nak kongsi jer...Aku kan blogger baru...hijau lagi dalam dunia maya ni.Berkat tunjuk ajar Kak Lyssa,akhirnya aku masuklah dunia nuffnang dan sepupu-sepapatnya.Kalau korang klik yang aku punya,kasi tau okey.Nanti aku klik balik.Kalau x cakap,aku anggap itu sebagai sedekah.Kan bersedekah tu amalan mulia...keke~~

kalau ikhlas,tolong klik satu

Budak sekolah..fuuyoo...
Kau nak...??


Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

0 AsaRi Chan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...