Panda Boy Story Panda Boy: Aku terjah! Aku Follow! Apakah itu?

26 July 2012

Aku terjah! Aku Follow! Apakah itu?


 Lama aku tak join segmen.Malam ni aku nak join Segmen Aku terjah! Aku Follow! Apakah itu? oleh MYideakini.


klik MYideakini untuk join

 Kenapa aku Terjah?
Aku terjah sebab aku nak berkenalan dengan blogger lain

Kenapa aku Follow?
Aku follow sebab aku nak tambah kenalan.Aku kan masih baru dalam dunia blog nih.

3 blogger yang aku tag:




The Life Pattern Of Gadis Mystery


Mintak derma sikit boleh...??




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

10 AsaRi Chan:

  1. Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasiH atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  2. http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    niera dtg singgah + dah follow sini :)

    ReplyDelete
  3. http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    dari segmen yg same. terjah sini + follow ! jom jenjalan ke blog mimie. :)

    ReplyDelete
  4. done follow sini ^__~ dari segmen same..jemput singgah ye

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Jom join pertandingan mencipta logo.
    Hadiah menarik menanti anda..

    http://selamanya-story.blogspot.com/2012/07/pertandingan-mencipta-logo.html

    ReplyDelete
  6. Jemput join segmen saya ini sekali...
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Salam kenal dan follow
    Maaf mencelah disini...
    Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
    Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...