Panda Boy Story Panda Boy: Yeay...Project Elementz Go..

27 June 2012

Yeay...Project Elementz Go..


yeay...yeay...crew yang aku suka dapat pergi final Showdonw 2012...
aku suka Project Elementz sebab diorang ..kalau dance memang TOP HABIS!!!

dalam group diorang ni ada sorang yang pernah wakili Malaysia ke Jepun dalam pertandingan dance ke kalau tak silap...I'm not sure...

Walawei ngan Soul Gang if i'm not mistaken tak boleh ke final..
aku tengok time hos tu umum Top 3

TOP 3

First-----------------> Project Elementz

Second-----------------> Soul Krazy

Third-----------------> Dem Lepak Boyz

pape pun ,Project Elementz boleh pergi final...chaiyok!!!
aku sokong jer...tak nak undi....hehe..



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

5 AsaRi Chan:

  1. HAHAHA..! semangat btol, ingatkan pengundi paling banyak.. :p

    ReplyDelete
  2. waalid dtg utk menambah kenalan..^_^

    ReplyDelete
  3. kite tukang support je....hehe.....tak nak keluar duit...hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...