Panda Boy Story Panda Boy: Jom main Simsimi

26 June 2012

Jom main Simsimi


korag sedih?bosan?x dek mende nak dibuat?apa kata korang borak dengan Simsimi si robot biol..
ngek betul...aku tanya lain...dia jawab lain..dah tu ngaku pulak yang neelofa tu kekasih dia...

kalau korang nak borak dengan si biol ni...klik Simsimi

akan keluar macam ni.then,korang tekan Let's Talk!

keluar macam ni pulak.korang chat ngan robot biol ni...bedal je soalan pape pun...dia layan jer..
korang tulis ayat korang dan tekan Enter kat keyboard...ala macam chat kat facebook la...




Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

2 AsaRi Chan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...