Panda Boy Story Panda Boy: Eeee.....!!!! Comey nyer....

30 June 2012

Eeee.....!!!! Comey nyer....




ya Allah...nak sapa ni...comel nyer..dengan baju panda black and white...eeii..geram aku nak cubit pipi dia...comel kan....??gambar ni aku peroleh dari seseorang yang share kat wall aku kat facebook...

Kalau aku ada anak cute macam ni.. ((x sampai masa lagi)) ,pakai baju panda....hari-hari aku snap gambar dia dan buat satu album penuh dengan gambar dia saja....mintak mintak lah kalau aku kahwin nanti ,boleh anak macam cute macam ni amin...~....haha..korang mesti nak anak kiut kan??

ish..jauh betul aku berfikir..study tak habis lagi.....tapi apa salah nya..aku form 4.Next year form 5.Belajar jugak bab nikah kahwin ni..betul tak??Think future...hehehe...


sedih nyer muka dia...huhu..

pakai contact lens ke budak ni??ganas..ganas...

ciku chak....dah nampak dah....haha...

weeekk.....hehe

senyum pulak dia sambil tidur....mimpi apa tu..???



Amacam aku punya citer??Bez x??Kalau bez sila lah Like dan Comment

7 AsaRi Chan:

  1. wowwww tomeinye baby ni!! rase nak lepuk pun ade!!! haha

    ReplyDelete
  2. Comelnyer..rasa cam nak cubit je pipi diorang..

    ReplyDelete
  3. @Azielah Rahim

    bukan setakat nak cubit,kalau boleh nak golek rase nyer....hahahaha....

    ReplyDelete
  4. budak kecik memang comel larr , hehhe ~ CP pown nak larr anak comel , ee , okei3 , CP pown nak pakaikan my future anak bajucmnih , hehehe ~

    ReplyDelete
  5. @cweet pinky

    ceh..wah...cp...dah ada plan untuk masa depan ....ehem ...ehem...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...